alle kategorier
Teknologier

Teknologier

Forskning og Udvikling

Velon er den førende innovatør af højkvalitetsslange,slangesamlinger i en bred vifte af høj kvalitet og avancerede teknologier. Forskning og udvikling er et af de mest værdsatte aktiver i Velon.

I Velon-laboratoriet arbejder højt specialiserede ingeniører med formulering og udvikling af råmaterialer og halvfabrikata, herunder slangestruktur, produktionsproces og krympeteknologi.

Udvikling af nye tekniske løsninger gør det muligt for Velon at imødegå de daglige udfordringer, det hjælper også Velon med at øge erfaringen og færdighederne i sektoren, før vi ser vores kunders anmodning.

I løbet af de sidste 10 år har Velon med succes udviklet og leveret mange tilpassede slanger til forskellige markeder. Forsknings- og udviklingspersonalet har fulgt de egenudviklede forbindelser og teknologier, efter forespørgsel fra kunderne omfatter designet af produkterne valg af materialer eller udvikling af nye materialer, hvis applikationen kræver det, implementering af et specifikt design mhp. at opnå større fordele både ud fra et ergonomisk synspunkt og produktionseffektivitet for brugeren.

Slange design

Vores professionelle slangedesignteam giver kunderne skræddersyet teknisk support og løsning såsom: design, analyse, simulering, installationslayout, fejlanalyse, supportkunde med fuldstændig skræddersyet service af produktvalg, optimer produktstruktur, forbedre produktydelse for at øge levetiden , installationsvejledning, drift, efterbehandling og gencertificering.

Private label og tilpasset emballage er tilgængelige.

Kvalitetskontrol

Vi har et professionelt testcenter og en præcis kvalitetskontrolproces for at kontrollere kvaliteten af ​​hvert fremskridt strengt for pålidelig kvalitet. Vores inspektionscenter er udstyret med mere end 30 testudstyr, inklusive fuld Omega dynamisk impulstestbed, testrig for overordnet ydeevne af højtryksslange med stor diameter, forskellige brandsikre testrigge i henhold til ISO15541, fuldskala gasdekompressionstestkammer, industrielt boreskop, spændings-/forlængelse/adhæsionstestmaskine, ressure-testsystem op til 400Mpa til højtrykstestning, gummirheometer, ozonmodstandstestkammer, -60℃ ultralav temperatur testkammer, lavtemperaturpåvirkningstestmaskine, renhedsinspektion/analyseinstrumenter og så videre . Vores kvalitetspolitik:

Velon slange er dedikeret til at levere produkter, tjenester og support af højeste kvalitet for at sikre ekspertise i vores forhold til og forpligtelse til vores kunder gennem løbende forbedringer.

Testudstyr

Produktion Kapacitet

Vores fabrik er udstyret med mere end 50 avanceret produktionsudstyr såsom auto-banbury-system til blanding af gummiblandinger, 24-stations intelligent batching-system, automatisk slangeproduktionslinje, lang-længde ekstruderet slange produktionslinje, højhastigheds flettelinjer og CNC-bearbejdning center osv.

Integreret løsning

Velon kan levere ikke kun slange- og slangesamlinger, men også kundelavede løsninger. Velon arbejder direkte med slutbrugeren for at forstå applikationen og miljøet og vil typisk specificere alle aspekter af STAMPED-processen (størrelse, temperatur, applikation, materiale, tryk, ender og levering). Velon arbejder sammen med kunden om at definere og kvalificere muligheden, føre tilsyn med levering, hjælpe med problemløsning og er medvirkende til at hjælpe med den endelige installation. Velon kan også yde pakke- og håndteringssupport i deres arbejde med slutbrugere.

Vi er forpligtet til sikkerhed og optimal ydeevne

teknologi08_副本

• 100% jomfruelige råvarer

• Vores dedikation til grøn produktion

• Sofistikeret, state-of-the-art udstyr med stor kapacitet

• Strenge inspektion og kontrol under processen

• Kvalitetssystem struktureret til at overholde ISO

• Fremragende ry for kvalitetsprodukter og rettidig levering