alle kategorier
Sanitetsslange

Fødevaregodkendt levering Silikoneslange til CIP og SIP rengøring til lægemidler, medicin, kosmetik Drikkevarer Fødevareindustrien

Kort beskrivelse:

Produktkategori: sanitetsslange

Typekode: B001

Konstruktion: platinhærdet silikone med høj renhed med polyesterfiberforstærkning

Konstant drift: -20˚C til + 80˚C

Standarder: FDA 21 CFR 177.2600

Varemærke: VELON/ODM/OEM

Fordel: Farmaceutiske og bioteknologiske processer. Til fødevarer, drikkevarer, kosmetik, medicin, farmaceutiske industrier, der transporterer væsker. Det anbefales ikke til vakuum. Velegnet til CIP og SIP rengøring.

  • Product Detail
  • Tags på produkter
Applikationer
>>>

Til fødevarer, drikkevarer, kosmetik, medicin, farmaceutiske industrier, transport af væsker ved mellemtryk, hvor en lukket bøjningsradius ikke er påkrævet. Det anbefales ikke til vakuum. Velegnet til CIP og SIP rengøring.

Teknisk beskrivelse
>>>

Den er fremstillet af platinhærdet silikone med høj renhed med polyester fiberforstærkning

Temperaturområde: -20˚C til +80˚

Standarder
>>>

FDA 21 CFR 177.2600

Hvorfor vælge VELON
>>>

B001

611

Vi er forpligtet til at levere slanger, der opfylder alle standarder og regler og har enestående fleksibilitet og tekniske fordele med hensyn til materialer formel, tryk, temperatur og modstand, osv.

Til fødevare- og drikkevareindustrien er vores slanger designet til CIP-rengøring og alle barske rengøringsprocesser. Til svejseapplikationer er vores slanger designet til installation og varmesystem virksomheder, bygningskonstruktion og civilingeniør, svejseværksteder, svejseudstyrsproducenter, bil karosserikonstruktører, bro- og stålteknik og skibsværfter.

Vores slanger er til de mest forskellige anvendelser med individuelle ydeevneområder. Vi har mulighed for at tilpasse slanger til næsten alle Ansøgning.

Udseendet på vores produkter er designet i henhold til produktstandarderne af forskellige lande og regioner med fordelen ved tilpasning.

Forlad din besked