alle kategorier
Nyheder

Kundesucces - Suge- og afgangssilikoneslange

Posttid: marts-12-2024

Siden vores etablering i 2009 har vi været forpligtet til at hjælpe vores kunder med at få succes. Vores største ønske er at sikre, at produkter af høj kvalitet, der opfylder kundernes behov, fungerer sikkert, problemfrit og effektivt i deres respektive miljøer.

 

I dag vil vi gerne dele nogle succeshistorier om vores nøgleprodukt - Suction & Discharge Silicone Hose (W001).

 Vietnam kunde

1. Vietnamesisk kunde - En kendt chilisaucevirksomhed i Vietnam

Branche: Fødevareindustrien

Aftaledato: 2023

Driftsbetingelser: 10M/PC, WP 6BAR

Overholdelsesstandard: FDA 21CFR 177.2600 STANDARD

Detaljer: Kunden opererer i en chilisauce-produktionslinje, hvor et højt niveau af renlighed er påkrævet på grund af fødevarekvalitetsmiljøet. Vores W001 Platinum Silikoneslange opfylder perfekt dette krav. Derudover kræver kunden, at hvert slangesegment er 10 meter langt. På grund af produktionslinjens opsætning skal vores fødevaregodkendte silikoneslange være fleksibel for at kunne rumme bøjninger, hvilket kræver høj fleksibilitet. Endelig er der på grund af den unikke karakter af chilisauceproduktionslinjen et vist krav til temperaturmodstand. Vores W001 silikone suge- og afgangsslange kan fungere stabilt i temperaturer fra -60°C til +180°C. Derfor opfylder vores Suction & Discharge Silikoneslange (W001) perfekt kundens behov, set i forhold til stabilitet og holdbarhed. Vi har samarbejdet med denne kunde i et år, og de er meget tilfredse med vores produkter.

 

Koreansk kunde


2. Koreansk kunde - En velkendt medicinalvirksomhed i Sydkorea

Branche: Lægemiddelindustrien

Aftaledato: 2023

Driftsbetingelser: 10M/PC, WP 6BAR

Overholdelsesstandard: FDA 21CFR 177.2600 STANDARD

Detaljer: Kundens applikation er i en farmaceutisk produktionslinje, hovedsageligt til transport af højrent vand og nogle løsninger. I den farmaceutiske industri er renlighed et afgørende grundkrav. Da kunden hovedsageligt transporterer medier, der involverer nogle løsninger, er der desuden et vist krav til temperaturbestandighed. Vores produkt W001 opfylder fuldt ud kundens krav til temperaturtolerance. Efter den første gratis prøveforsendelse bestod vi med succes kundens brugstest. Til dato har vi samarbejdet med denne kunde i næsten et år, og vores produkter kører meget stabilt i deres produktionsproces.

 

Denne gang vil vi gerne dele to succeshistorier, men i virkeligheden har vi modtaget mange positive vurderinger fra kunder vedrørende vores produkter og tjenester. I løbet af det sidste årti har vi fokuseret på industrislange felt, akkumulerer rig erfaring med gummislanger, silikoneslanger med høj renlighed, kemikalieslangerOg meget mere.

 

Vores ønske er at være i stand til at levere perfekte løsninger til alle kunder i behov og fortsætte med at levere værdi til vores kunder og opfylde vores bidrag og mission.

W001

Se mere information om  Suge- og afgangssilikoneslange - W001